TAB Gıda, hayatın en lezzetli dilimini sunan Sbarro®’yu Türk halkı ile 2007 yılında buluşturmuştur. Sbarro® lezzetleri, kısa sürede Türk halkının da beğenisini kazanmış ve 2016 itibariyle Türkiye genelinde 30’a yakın ilde 90’a yakın restoran adedine ulaşmıştır.

Sbarro®

Türkiye’de TAB Gıda güvencesiyle sunulan ve öncelikle tazeliğe önem verilen Sbarro® ürünlerinde, hiçbir zaman kaliteden ödün verilmemektedir. Leziz Sbarro® Pizzaları müşterilerin gözü önünde profesyonelce ve uluslararası hijyen standartlarında hazırlanmakta, pizza severlere ev yapımı güveni verilmektedir. Sbarro®, lezzet tutkunlarına pizzalar, makarnalar, salatalar, Fransız usulü tavuk, köfte, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, çorba ve tatlılardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Sbarro®’da lezzetli ürünler uygun fiyatlar ile birleşmiştir; Bir Sbarro® dilim pizza menüdeki dilim, küçük boy pizza boyutunda olup, hem doyurucu hem de uygun fiyatlıdır.”

TAB Gıda füvencesi ile Türkiye’de hizmet veren ve sayısız ödüle layık görülen Sbarro®,  Sbarro LLC tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yer alan Sbarro Restoranı ile  “2012 Yılı Önceki Yıla Göre En Büyük Satış Artışı Gerçekleştiren Restoranı” ödülüne layık görülmüştür. Yine Sbarro LLC tarafından “2012 Pazarlama Alanında En Başarılı Franchise” ödülü ile “2012 Yılı En Hızlı Büyüme” ödülüne sahip olmuştur.

SBARRO LLC:

En lezzetli dilimlerin adresi Sbarro®’nun hikayesi, Napoli’den New York’a göçen Carmela ve Gennaro Sbarro çifti tarafından 1956 yılında Amerika’da açtıkları “Sbarro Salumeria” adlı ilk restoranla başlamıştır. Brooklyn’de açtıkları bu ilk restoranda taze ürünleri ve lezzetli yemekleri misafirlerinin beğenilerine sunan ve yüksek standartlarda hizmet veren Sbarro®, müşterilerin ilgisini kısa sürede çekmiştir. Lezzetli ve taze ürünlerin hızlı ve self-servis ile sunulmasından doğan konseptiyle Sbarro®, dünyadaki en büyük pizza restoran zincirlerinden biri olmayı başarmıştır.